1. Novsport
  2. Покер
  3. 2011 PokerStars Caribbean Adventure: Над 20 потвърдени за Super High Roller и над 1,000 регистрирани в Главния турнир

2011 PokerStars Caribbean Adventure: Над 20 потвърдени за Super High Roller и над 1,000 регистрирани в Главния турнир

През 2004, PokerStars създаде PokerStars Caribbean Adventure и оттогава насам всяка година хората се събират на Бахамите за участие в събитие, често наричано най-голямата серия от покер турнири извън Световните серии по покер.

2011 PokerStars Caribbean Adventure: Над 20 потвърдени за Super High Roller и над 1,000 регистрирани в Главния турнир

През 2004, PokerStars създаде PokerStars Caribbean Adventure и оттогава насам всяка година хората се събират на Бахамите за участие в събитие, често наричано най-голямата серия от покер турнири извън Световните серии по покер.

 
И отново, PCA е в центъра на вниманието с отгръщането на новата календарна страница, на която вече пише 2011. С новата година пред нас, приоритетите са ясни и няма по-добро място за летящ старт и успешна 2011 от Бахамите и Atlantis Paradise Island, където стартира поредният PCA покер спектакъл.
 
За един "крещящ" старт, на 6 януари по обяд започва $100,000 Super High Roller турнира. Няма съмнение, това е най-големият турнир в историята на покера, в който участие ще вземат само най-елитните световни играчи. Ако се чудите кой има куража и парите за шестцифрена входна такса, PokerNews е тук, за да ви покаже какво става зад кулисите, където вече са събрали известен брой, потвърдили участието си в турнира играчи.
 
Както вече коментирахме в предишна PCA статия, "в схемата" вече са Team PokerStars про играчите Даниел Негреану, Умберто Бренес и Джейсън Мерсие. Потвърдено е участието и на Бил Чен и на победителя в 2010 Aussie Millions $100,000 Challenge, Дан Шак. Това обаче са стари новини и само върхът на айсберга.
 
Към тях се присъединяват и доста първокласни, топ професионалисти. Спечелилият своята първа WSOP гривна през есента на 2010 и един от най-разпознаваемите световни играчи, Фил Лаак потвърди участието си заедно с най-добрия си приятел и двукратен World Poker Tour шампион [B]Антонио Есфандиари. Те не са единствените добри приятели и шампиони. В битката ще участват също и Евгений Качалов и Ник Шулман.
 
Списъкът с потвърдили играчи не свършва дотук. Сред потвърдилите е и друг двукратен WPT шампион, Хойт Коркинс, който притежава и две WSOP гривни и има турнирен актив от над $5.3 милиона в печалби. Скот Сийвър има малко под половината от тези печалби на свое име, една WSOP гривна и други трофеи, включително победа в L.A. Poker Classic High Roller 2010.
 
Изминалата 2010 беше много яка за Сорел Мици. Той спечели титлата Играч на годината на списание BLUFF за 2010 и през ще трябва да мобилизира всичките си сили, за да започне по подобен начин 2011, с победа в Super High Roller турнира.
 
Джъстин Смит има шест влизания в парите на Световните серии по покер през 2010, завърши втори с почти $600,000 в WPT Bellagio Cup VI и спечели WPT London High Roller за $220,000. Името му също е в списъка.
 
В турнирното лоби, където играчите се регистрират с пари от своята PokerStars сметка, се виждат още девет имена, които са закупили участието си в този огромен турнир през PokerStars. Някои от тях са Team PokerStars Pro и шампион от главния турнир на PCA 2008, Бертран "ElkY" Гроспелие, North American Poker Tour Venetian шампионът и носител на титлата Играч на годината на списание Card Player за 2010. Том "kingsofcards" Маркезе, вторият в WSOP $25,000 Six-Handed Шон "buck21" Бюкянан, 2009 EPT London High Roller шампионът Мат Гланц (колко противоречиво :)), Андрю "good2cu" Робл, Аштън "theASHMAN103" Грифин, Вивек "psyduck101" Райкумар и Брин "BrynKenney" Кени.
 
Тези и други топ покер имена са известни на мнозина, но в това огромно събитие участие са потвърдили и не толкова известни в покер бранша имена, като бизнесменът Бил Пъркинс, основател и управител на Small Ventures USA, LP (SMV). Пъркинс е аматьор, който може да си спомняте от появяването му в PokerStars.net Big Game, където тойтества уменията си срещу най-добрите в света. Присъединява се и редовният участник в игрите на най-високо ниво, японският бизнесмен Маса Кагава, а "в компанията" влиза и Браян Колин.
 
Ако ви се играе в този турнир, но не ви се дават 100 бона, в PokerStars има sit-n-go с $10,000 + $300 (ID: 345764324). Това е сателит за десет играча, който, ако се състои, осигурява на победителя място в турнира. Какво сателитче само...
 
Скорост набира не само Super High Roller турнирът - Главният турнир на PCA 2011 вече има доволно количество играчи на разположение, с над 1,000 регистрирани за участие. Това само по себе си е впечатляващо постижение, нетипично за турнири с вход $10,000. Ако не друго, ясно е, че още стотици ще се запишат.
 
Преглед на списъка разкрива, че едва ли там липсва някой от Team PokerStars Pro играчите. Сред имената са Тео Йоргенсен, http://bg.pokernews.com/poker-players/vanessa-selbst/, Лив Бории, Денис Филипс, Бари Грийнстайн, Чад Браун и Дейвид Уилямс, а сред знаменитите спортни имена са Team PokerStars SportStars Борис Бекер и Фатима Морейра де Мело.
 
С доста над 1000 играчи вече регистрирани за турнира и фактът, че турнирът ще е по-голяма от миналогодишния, който събра 1,529 по масите, все още не е късно за включване в надпреварата. Ако се окажете в Atlantis Paradise Island (както редовно правят нашите Сергей Серафимов и Огнян Иванов и не само те разбира се) по време на Ден 1а на Главния турнир ще има супер сателит с вход $1,040 + $60 за спечелване на място в Ден 1б.
 
Следете редовно нашите статии и репортажи от Бахамите, за да следите представянето на българските играчи в PokerStars Caribbean Adventure 2011. Екипът за директни репортажи на PokerNews ще бъде на място за четири големи събития: $100,000 Super High Roller, Главния турнир с вход $10,000, $25,000 High Roller и $5,000 NAPT Bounty Shootout. Не пропускайте нищо от спектакъла!