Левски пак удари на камък със селекцията

Още един вратар отказа на „сините“, търсят и защитник

Левски пак удари на камък със селекцията

Не им върви на „сините“ с набелязаните от тях вратари.

До този момент Левски получава откази. И вторият човек, който е бил харесан от Станислав Генчев и асистентите му, изведнъж е променил мнението си и е отказал офертата, която му е била направена.

Както е известно, до този момент новият треньор на гранда се оплака, че турци са измъкнали под носа му потенциален заместник на Хосе Кордоба.

Освен това през миналата седмица настъпи изненадващ обрат със словашки вратар. Уж там всичко бе договорено и се очакваше да пристигне в понеделник, за да мине медицински тестове и да бъде представен.

Такова нещо обаче не се случи. Оказа се, че в последния момент стражът е променил мнението си. Същото се е случило и с избор номер 2. Ситуацията не е приятна, защото времето напредва и хората, които от „Герена“ могат да си позволят, не са толкова много.

Генчев е категоричен, че иска опитен човек, който да застане на вратата и покрай него да се учат Пламен Андреев и Иван Андонов. Настояването му е той да бъде висок. Така „сините“ се насочиха към централна Европа и най-вече Словакия, където повечето състезатели на този пост отговарят на изискванията им.

На „Герена“ още не могат да намерят и защитник със силен ляв крак, който да им хване окото. Смяташе, се че вариант за тях е Марко Столник. Хърватинът става свободен агент след броени дни, след като УTA Арад няма да се възползва от възможността да го задържи.

Според запознати обаче проблем при него са годините. Той е на 27 и трудно ще може тепърва да избухне, за да докара милиони в касата на клуба, както го направи Хосе Кордоба. А на „Герена“ им хареса да вземат добри пари за играчите си.

"Сините" ще трябва още веднъж да седнат на масата за преговори с Крумовград, за да вземат и Серкан Юсеин. Станислав Генчев не крие, че иска да го има в редиците си, защото пасва идеално на вижданията му, както и на системата, която иска да наложи в Левски.

Това обаче се очаква да стане, когато "сините" уредят останалите играчи, които са им харесали.

За момента се смята, че столичани имат най-остра нужда от халф с габаритите на Андриан Краев. Той трябва да застане до Асен Митков в средата на терена, за да може да подобри играта в защитен план. И Митков, и Карлос Охене изпитват проблеми при разбиването на атаките на противника.