РЕКЛАМА

 

За реклама в Tribune.bgFinancialtribune.bgNovsport.comLifeonline.bgPlevenutre.bgVarnautre.bg 

можете да се свържете с нас на

e-mail: [email protected]

или на телефон +359 895 526 530

 

РЕКЛАМНА ТАРИФА

 

Основни правила за медийно отразяване на предизборната кампания за произвеждане на Избори за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024г.

 

Предизборната кампания за Избори за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024г. започва от 00:00 ч. на 10-ти май- (30 дни преди изборния ден) и приключва в 24:00 ч. на 7-ми юни 2024 г.

Не се допуска предизборна агитация 24 часа преди изборния ден и в изборния ден.

Предизборната  кампания се води на български език.

На всеки агитационен материал се отбелязва от чие име е. Забранено е публикуването и излъчването на анонимни материали, свързани с предизборната кампания

При публикуване, излъчване и разпространение на платени форми на отразяване на предизборната кампания, доставчиците на медийни услуги ги отделят чрез визуален, звуков или аудио-визуален знак, който съдържа надпис или звуково съобщение, че материалът е платен. 

Не се допуска извършването на предизборна агитация от служители на вероизповеданията. Не е предизборна агитация извършването на религиозни обреди.

Забранено е използването на агитационни материали, които накърняват добрите нрави, честта и доброто име на кандидатите.

Забранено е използването на агитационни материали, съдържащи химна, герба и знамето на Република България, както и религиозни знаци или изображения.

В търговска реклама се забранява да се отправят политически внушения в полза или във вреда на една или друга партия, коалиция, местна коалиция, инициативен комитет или кандидат.

“НИКАдвъртайзинг” ЕООД предоставя  на партии, коалиции, местни коалиции и инициативни комитети, възможност за платено отразяване на предизборната им кампания при едни  и същи условия и цени. 

Всеки агитационен материал съдържа информация, че купуването и продаването на гласове е престъпление.

Заплащането за публикуване на платени форми на отразяване на предизборната кампания се извършва предварително (100% авансово преди публикуването на  съответния материал). Всички форми на отразяване се реализират след сключен писмен договор.

Информация за договорите, сключени с всички регистрирани за участие в изборите партии, коалиции, местни коалиции и инициативни комитети, съгласно изискванията на Изборния кодекс, се обявява на страницата https://tribune.bg/bg/reklama/

  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки